New vs Old Photography!

Old vs New..mereu mi-am pus intrebarea asta..cine castiga..?

Fotografia e o stare de spirit, o traire pe care o simti, o secunda de inspiratie sa momentul perfect , este o gaura neagra cu idei infinite, este locul unde totul se schimba in continuu si nu iti da ocazia sa te plictisesti , dar iti da ocazia sa vrei sa te autodepasesti.

Am avut recent o sedinta foto la Venetia si Burano, echipa minunata, vreme superba, miri cu o chimie dupa care noi fotografii alergam mereu, si un drum de o ora de la Venetia la Burano…mireasa noastra asezata pe un scaun, mirele la discutii cu al meu coleg Silviu.

O fereastra buna pentru mine ca sa analizez un pic ce se intampla in jurul meu. Oameni nepasatori, linistiti, in vacanta, pe telefoane, altii la discutii…si apoi am avut un sentiment de ….moment…Now or never!

I-am asezat pe miri pe culoarul din trasnport. Oamenii nici nu ne-au dat atentie initial..si apoi vazand rezultatul am retrait sentimentul de cand am vazut fotografia lui Alfred Eisenstaedt de la 1945, cu un marinar care saruta o straina in Times Square si toata lumea isi cam vede de treaba dar timpul pare sa se opreasca in loc pentru cei doi.

Oamenii fac fotografia si apoi fotograful surprinde si creaza momentul!

  • Photography Services

  • Video Services

  • Wedding Services